Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Monday, September 3, 2012

Jemput datang semua blogger & readers!


Sebab ummi Hadif nak kena pegi kursus starting from 1st Oct 2012 until 12 April 2013, so dengan sesuhkah hatinyer ummi die nak buat bday party untuk dier..Boleh?? haha..Actually ni kira macam nak tebus balik rasa bersalah sebab tak celebrate birthday Hadif masa dia setahun hari tu. So, kita kire buat belated & In advance la ye.. Aci tak? haha..

Sebab Syawal pun ada lagi, kira kami buat terus Open House & House Warming. Curlasss kau jahhh..sangat the over the economical...Senang satu pakej ye dop? Haha..Jimat duit tau!!

Sekarang, saya tengah busy mengemas umah yang macam kapal karam tu. Terpaksa kemas phase by phase..Kalau tak mesti tak siap. So tiap2 hari, kami ada KPI kami sendiri..hihihi..Selagi tak capai KPI, kami takleh tido..boleh gitu??

Nanti dah siap deko-deko, kemn kasi upload ye! Tapi umah kiter biase2 je tau..Tak mampu lagi nak meletopss macam rumah Rizalman tewwww....hehehe..

Tunggu.....!

6 yang mengekspresikan diri:

mama aleen said...

wow.. besday hadif..
seronok kalau dapat pegi ni..

Nur Raihana Abd Rahim said...

memang menjimatkan!pandai umi hadif nih yer..hehehehe..jgn lupa kasi upload deco rumah tau ;)

fiszah_pjo said...

wah.tema lagi tu..hehe :)

Kemn Azmaili said...

@mama aleen

jomla datang..bleh la anak collect duit rayerrr..hehe

Kemn Azmaili said...

@Nur Raihana Abd Rahim

ok..insyallah nnt dah siap kt upload ye..

Kemn Azmaili said...

@fiszah_pjo

tema taknak kalah kannn...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...