Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Tuesday, February 1, 2011

My lil prince first gift!!!

The first baby gift!!!

Mood hari ni sangat serunaks dan gumbirass!!! (sgt seronok dan gembira)..wah..wah..my little baby belum pun kuar lagi, tapi dah dapat hadiah ye..a million thanks to SUSK Chief, Dato' Azlinda for the baby gift!!! me..sgt terharu hokehh!! Actually hari Jumaat lepas dah dia bgtau suruh datang amik baby gift ni di parlimen..seems my ex-team mate, Kwajihah pun preggy..dia pun dapat juge..besh..besh..kami sgt terharusss...so hari ni, memandangkan kami berdua perlu melapor diri di tempat baru, dah sudah report duty tu..kami decide nak belilah sumtin utk dato' linda sbg tanda terima kasih kami sepanjang bekerja dengan beliau..lagi satu sebab dah tau kan dia nak bg baby gift, so pepandaila adat org melayu ye..hehe..thank you so muchoss again dato'!! Atleast, ada juga kenangan bersama dato'.. 


The blue wish card..suratan atau kebetulan?hehe..

Thank you..keep in touch!!
So cute kan!!!

Ni ada lagi!!!

~end~

7 yang mengekspresikan diri:

Cik Shu said...

bertuahnye badan, cute2 baju tu.

Kemn Azmaili said...

cik shu,
tqsm!!! cute kan..rezeki baby la kann.. =)

Miss Tatie said...

bestnya..... mesti excited kan?

Kemn Azmaili said...

miss tatie,
of course dear..sgt teruja skrg..!!! =)

~@mOi ~~ said...

ai kak! nt upload gamba baby banyak2 ek.. ari tu tak sempat nk melawat..

eydamcdaa said...

salam akak .nk tny .total akak hbs sbelah pompuan je brape ? tq :)

Kemn Azmaili said...

@eydamcdaa

total ape ni ye dik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...