Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Thursday, June 2, 2011

Outing & Gathering!!

Hadif dan Umi!!

Hadif dan tok umi

umi, hadif & tok umi

hadif dah geram dengan makanan depan dia tu =)

umi, Hadif dah nantok ni..

sayang umi dia....

muka umi capek..tengok eyeback tu tandanya tak cukup tido..hehe

hadif & enda B (my lil sis)
~Outing~

Semalam lepas balik kerja, saya terus bersiap nak bawak umi dan adik-adik kuar jalan-jalan di Alamanda. Cuti sekolah kan, kebetulan pula abah outstation ke kl ni, so umi dan adik-adik boleh la lepak rumah saya..Hadif pun tak sunyi sangat!! Suka sangat dia bila orang ramai kat rumah!! saya tak hantar dia kat rumah Faizah, sebab tok umi sudi nak jaga satu-satunya cucu dia yang duk jauh ni =) Thanks umi!!


~Gathering~

Kebetulan saya ke Alamanda, dapat juga jumpa kawan-kawan kat ofis lama dulu (LPKP). Walaupun LPKP dah terkubur (selanjutnya boleh baca kat SINI), tapi persahabatan kami tetap utuh =) . saya tak sempat nak lepak lama-lama dengan diorang sebab nak kena temankan umi dan adik-adik bersopink...Rindu la korang !! Nanti kite repeat lagi ye =)

with umi Nuha & asyraf (my clique-Kwajiha)

with aunty shu (exPUU lpkp)

Tema adalah biru!!! Sebab biru la saya datang!! hehe..gurau je


gud boy anak umi ni

with aunty Aiza (amik berkat cepat2 kawin) hehe

with mama sue (amik berkat) insyaallah!!

=)

9 yang mengekspresikan diri:

chik star said...

wah ramainye peminat hadif.
hihik.

Kemn Azmaili said...

ramai aunty kat situ tu yg xjumpa dia lagi...hehe

~@mOi ~~ said...

boolatnya si hadiff ni! bp kg dah ni kak?

^effa^ said...

comelnye hadif..deliver cser ye,, bleh bagi tips kat effa? effa operate isnin dpn ni. ;)

Kemn Azmaili said...

liza amoi,

haha..skrg tak timbang lagi brp kg..next week baru tau..masa dia 3bulan 6.4kg!!

Kemn Azmaili said...
This comment has been removed by the author.
Kemn Azmaili said...

effa,

yup, czer..tapi saya czer menegak, sbb dah pernah ada previous laparatomy scar. sakit skit la bila time nk menyusukan dia, so saya pegang dia cara ala "football" (kepitkan dia dekat sebelah lengan kita)..insyaallah sakit czer tu tak rasa sangat..


ha, nak tau nape saya prnah ada previous laparatomy scar boleh baca entri ni:

http://kemnrocky.blogspot.com/2011/05/sakit-itu-rahmat.html

Ayinn Eryna said...

hadif sangat comel!! putih.. :D

Kemn Azmaili said...

ayin, tinkiu!!! akak pun xtau putih tu ikut sape..hehe..sbb umi & daddy dia sawo matang je..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...