Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Wednesday, September 26, 2012

Birthday Party Decoration

Nak share dengan uols pasal decoration untuk birthday party hadif hari tu..As i said before, semua benda ni saya order dengan Partaparty.com ataupun MyKhalish. Kekangan masa membuatkan diriku tidak serajin dulu nak menampal dan menggunting bagai. Seriously, memang berpuas hati dengan servis diorang ni. Sebab tu buat entri sampai 2 kali, hehehe..Banner yang saya tempah kat bawah ni siap compliment skali ngan tali uolss..So tak payah la kita menggagau nak beli tali. Total semua saya spent dalam RM200 lebih je. Berbaloi lah rasanya daripada nak cari barang sendiri then nak membuatnya lagi memang kos akan bertambah-tambah la kan..Ini semua bersekali dengan 100 pax paperbag untuk isi doorgift tau..

Flag Banner



Mineral Water Label

Banner

Sticker
Sape yang berminat boleh la contact MyKhalish!

9 yang mengekspresikan diri:

nurdani said...

wah bestnya kak....

aThidEaN said...

nak like lah:) hehehe

Nor Hashim said...

betul3, hasil kerja mereka cepat n tuntas!

Aimi Syahirah said...

Nice banner..:) Happy Belated Birthday to him.. Nak ajak join segmen ni sebab saya tag sis. Huhu.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

hasrul hassan said...

Wahh menarik betullah ... :)

MANSTIR said...

Salam sis, alamat rumah tu elok hidekan. Bahaya display camtu. Sekadar cadangan. Wasalam

ceritabulan said...

MamaGojes dah lama tak post nehh. Sindrom DPA nehh.

MyKhalish said...

Salam, baru jumpa entry ini. Terima kasih sgt2, kami amat terharu. :) Kalau ada yg berminat dgn servis kami boleh ke www.partaparty.com atau facebook.com/partaparty ^_^

Kemn Azmaili said...

@MyKhalish

thank u mykhalish kerana merealisasikan impian sayerr..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...