Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Tuesday, September 25, 2012

Sayangkan anak tinggal-tinggalkan..Rindukan anak kemas-kemaskan...





Sunyi sepi...kosong..kosong...

12 yang mengekspresikan diri:

eiyra'z said...

salam kemn..just nk share...nenek aku ckp kaki katil xelok bertentangan dgn pintu..tp apepun tu org2 tua ckplah...btw cntk bilik hadif...

Kemn Azmaili said...

@eiyra'z

owh yeke..tak tau pulak..apa sebabnye ek..boleh share?

mama leen said...

dia pegi mana? antar balik kg ke?

fiszah_pjo said...

cantiknya bilik hadif..kemas..betul gak kt eiyra tu.

bukan tak elok sgt sebenarnya,,cuma org tua pesan je la.klu betentangn ngn pintu nnti orang nampak.mudah nk jadi ape2..huh.

better biar katil tu tak nampak dari pndangn luar.kesisi sebelah lain :)

Nur Raihana Abd Rahim said...

knp tak bole bertentangan pintu yer?apa maksud mudah jadi apa2 tuh?boleh share?katil sy pun bertentang pintu, sbb saya ikut arah kiblat, nabi ckp elok tido arah kiblat.

nurdani said...

katil memang tak digalakkan mengadap pintu. saya pun lupa kenapa

Kemn Azmaili said...

@mama leen

dia dah hantar balik ke kampung dah..

Kemn Azmaili said...

@fiszah_pjo

owh yeke..baru tau..ok, will make this changes after finish my DPA..thanks everybody!

Kemn Azmaili said...

@Nur Raihana Abd Rahim

same goes to me..mengadap arah kiblat..tapi tak accurate sangat la since kiblat umah kami macam senget skit..tp since ramai yg advise macam tu..nak tukar la..

Kemn Azmaili said...

@nurdani

yeke..nanti akak nak try google la..if ada info pasal ni, will blog this later.. ;)

Fizah said...

ouhhh sungguh menggoda frame gmbr tuh..acane buat tuh? ke mmg ada beli siap?

Kemn Azmaili said...

@Fizah

itu beli frame ikea je yang..then print gambar A5..dah siap gantung terus!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...