Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Tuesday, February 11, 2014

Inspirasi & Idea For Walk In Closet / Wardrobe Room


 Wishlist : Nak ada cermin besar macam kat atas ni.

 Wishlist: Nak ada sliding door macam kat atas ni.

 Wishlist: Nak ada ruang skit untuk pencahayaan semulajadi

 Wishlist: Nak ada island table supaya boleh campak semua make up2 mak jemah..

 Wishlist: Nak ada tempat sangkut shawl macam dalam gambar atas ni ada tempat sangkut tie

Wishlist: Nak ada tempat simpan handbag makjemah yang beribu riban rupiah..wakakaka..bajet ada Prada la masa tu..kahkah

So boleh imagine tak walk in closet yang di wish-wish kan? *masukseposendalamtabung

berangan tak salah kan?hehehhe

3 yang mengekspresikan diri:

fazianbatrisyia said...

yelah...sy kalau dah ada ni senang nak susun...alasan betul kannn. semua cantik sy suka cuma buat masa ni duit yg tak cantik.

dhr said...

best betul kalo dapat buat satu macamni kt rumah sendiri. akak pun berangan gak! huhu...

Irma Putri said...

wah tak sabar nak tengok hasilnya pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...