Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Saturday, August 11, 2012

A meaningful surprise on my Birthday!


Last week, pegi Iftar di Sunway Pyramid. Memang husband dah cakap awal-awal nak celebrate brthday kat sana. So, dia pilih Full House Restaurant sebagai lokasi Iftar kami. Yang surprise nya, sebab seriuosly saya tak expect yang dia dah plan something. Tetiba nak dekat balik tu, pekerja kat situ datang dan nyanyikan Happy Birthday ! Siap dapat free cake tau!! Memang terkejut campur malu-malu kucing jugak sebab time buka puasa kan ramai orang.

Thanks husband, Semoga Allah merahmati kita sekeluarga. Love u.

3 yang mengekspresikan diri:

Allene said...

happy besday kemn...

Luv like this.... said...

hb kemn..bape ogos kemn punye?mine 9/8..hehe

mardiana said...

suka tengok style kemn punya tudung. nak try tapi macam badut kot kalu k.nana pakai. wuuuu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...