Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Thursday, August 9, 2012

THANK YOU ;)

Salam Ramadhan semua,

Dah lama tak berkesempatan nak update blog ni. Kemn baru je masuk ofis setelah hampir sebulan bercuti. Alhamdulillah, kemn dah sihat..Syukur dan berterima kasih kepada semua kawan-kawan yang mendoakan kesihatan Kemn. Sesungguhnya kemn sangat terharu dengan keprihatinan kawan-kawan, bukan saja di FB, malah lebih terharu dengan kawan-kawan blogger. Kita tak pernah berjumpa walau sekali pun, kemesraan kita seperti kita betul-betul kenal satu sama lain kan?

Terima kasih juga kemn ucapkan kepada Ummi, Abah dan adik-beradik kat Kuantan sebab sudi menjaga anakanda hamba yang super lasak tu. Hadif memang seronok sangat tinggal kat kampung sebab dia kan memang suka orang ramai-ramai. Siap bila Kemn call je dia kat kampung, kejap je cakap terus nak "Abai!" (bye).
Seronok sangat anakanda main ball kat umah tok abah tok umi...

Juadah berbuka puasa di kampung. Ummi buat nasi hujan panas. My husband request suh saya buat roti jala. And Along request suh buat Puding Custard & fruit Cocktail.

Melepas rindu...tu seblah anak buah kesayangan, Esya..tiap kali nak balik Putrajaya mesti nangis nak ikut balik..

Terima kasih juga kat Mama dan Papa (PIL), sebab susah payah temankan husband jaga Hadif. Kesian kat Mama Papa. Last year, jaga my husband, this year jaga anak menantu pulak. Syukur sangat Ya Allah sebab kurniakan keluarga mentua yang sangat penyayang. Paling terharu bila buka puasa last week mama sanggup susah payah buatkan nasi kerabu untuk saya sebab masa saya kat hospital duk asik sebut-sebut nak nasi kerabu.
First time makan nasi kerabu kuning air tangan mama tersayang..sedap sampai makan tak hengat sampai sebu perut..

Last but not least, terima kasih tak terhingga buat suami tersayang. Sanggup cuti seminggu nak temankan saya di hospital. Bila dah start kerja tu, dia ulang alik dari ofis Putrajaya ke Ampang Putri. Kesian tengok suami berbuka makan nasi bungkus je. Thank you jugak banyak berabis duit dengan kos rawatan saya.

Hanya Allah sahaja yang tahu betapa saya menyayangi orang-orang sekeliling saya.

THANK YOU ;)


8 yang mengekspresikan diri:

MRS. K said...

dah sembuh sepenuhnya ke yang?

selamat hari raya

mardiana said...

alhamdulillah. seronok tengok life kemn. dikelilingi dengan kasih sayang. *jealous pun ada* hehe.

Mrs Nageb said...

Alhamdulillah syukur ;) bertuahnyaaaa kan..

aThidEaN said...

alhamdulillah kemn dah sembuh.
kena jaga makan semua jugak ye..
nak raya ni xleh minum air gas byk.hehe

syukur kemn dikelilingi org2 yg syg kemn..
btw, shawl dah sampai.suka sgt.tgh pikir cara cmne nak gayakan sbb i mmg jarang pakai shawl.slalu tudung sarung jer.lalala..dasar pemalas ni..

Kemn Azmaili said...

@MRS. K

alhamdulillah..nak kata sepenuhnya tu tidaklah..masih kena makan bubur, dear..papepun alhamdulilahh sangat...thanks dear..selamat hari raya juge!

Kemn Azmaili said...

@mardiana

Thank you kak nana..Alhamdulillah syukur sangat atas segala pemberian Allah..Kemn ni dapat pinjam je kak nana..papepun bersyukur sangat...Thanks kak nana..Rindu lah!

Kemn Azmaili said...

@Mrs Nageb

Thanks dear...Alhamdulillah syukur..

Kemn Azmaili said...

@aThidEaN

Thanks dear..Memang kena jaga makan..setakat ni mmg air masak la jadi besfren..dugaan betul nak raya nanti lg mengancam juadah kan..hehhe

Dah sampai ye..hope athiey suka..nanti jgn lupa share dengan kitorang tau..senang je athiey nak pakai..lebih kemas..hehe ;)

thanks again athiey...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...