Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Wednesday, June 11, 2014

Bilik Tidur Tetamu 2.0

Macam biasa..tak nak lari tu dengan kaler kegemaran. Ini adalah bilik tidur tetamu dibahagian bawah. Kalau yang sebelum ni aku share tu bilik tidur tetamu di bahagian atas. Kalau bilik tidur tetamu atas tu aku main dengan kaler turqoise and brown, tapi untuk bilik tidur ni aku main dengan kaler birudan putih.


Gambar tak berapa nak memuaskan. Maklum la snap pakai camera henfon cokia je ni..hehe


zoom in skit wallpaper..
Bunga ni hias sendiri je. Recycle bunga masa hias buaian Hadif masa Kenduri Aqiqah dedulu. Susah nak cari bunga kaler biru, tu yang nak selit jugak tu..hehe

Inipun hasil DIY jugak. Beli frame kat Ikea, then yang tulisan khat kat dalam tu beli masa kat Masjid Bangi ada student jual. Tengok la potong pun herot berot..redha je laaaaa...ada masa nanti alter balik, tapi buat masa ni memang macam tu lah..hehehe

6 yang mengekspresikan diri:

PetakBunga said...

hasil interior kem 1st class.

doa2 dpt beli rumh 1day..insyallah.

Allene said...

cantik.... 10 bintang...

Aty_Fared said...

cantik dan sejukkkkk jer... :)

fazianbatrisyia said...

mcm nak tumpang bermalam kat sini jek...cantik

ietams said...

Cantiknyaaa..

Irma Putri said...

i like wallpaper biru tuh..cantik sgt!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...