Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Monday, May 19, 2014

Ruang Tamu yang simple, carpet pun simple

Dulu aku letak coffee table yang besar bagak tu kat ruang tamu, sebab kengkonon la kalau ada tetamu nak hidang juadah kat situ. Tapi bila dipikirin macam salah konsep pulak. Apa lah guna dah ada dining hall kan. So, aku decide coffee table tu aku alihkan ke reading corner. Tetibe plak hari tu jenjalan kat Nilai 3, tetibe jugak terbeli carpet yang tak berapa nak carpet ni. tetibe jugak lah terjumpa carpet kaler biru! Ohmyyyy!! Termakbul hajat nak berlantaikan carpet warna biru..hehehe



Simple je ruang tamu, nyaman dan sedap mata memandang. Kalo malam pasang lampu biru disebalik wall tu bertambahlag tenang. Sebab tu la aku suka sangat biru..Biar lah orang nak kata apapun..hehehe

9 yang mengekspresikan diri:

shehan ismail said...

cantikkkkkkk

Irfa said...

mmg cantik
sbb feveret kaler sy pun biru
baldi, timba, bekas bawang sume biru
tp kereta..x suka kaler biru
lebih suka putih, hihi

Aty_Fared said...

cantik nyaaaa.... memang tenang jer kaler biru.. :) aty pon tak letak coffee table kat tengah2... memang selalu tetamu aty terus bawak ke meja makan jer.. :)

cik hani said...

comel..biru yang nampak tenang gitu..suka akan kombinasinya itu

azlina aliuddin said...

Cantik sgt deco nie. Kemas & tenang jea

fazianbatrisyia said...

last time my hb pon sound2 soh alihkan coffee table tu. bukan nak fikir alih tempat lain...terus nak sedekah kat org....Coffee table tu terlalu berat nak dialihkan...

Fizah said...

cantik dan damaiiii jeeee :))

ira_violet_bee said...

wowww...cantik n simple..sukanya tengok..kl la nnt saya duduk rumah sendiri nak deko simple mcm ni lah..

Che Nurbaya Salji said...

Cantik..love you curtain!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...