Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Monday, March 5, 2012

First time bawak Hadif naik train!!!

Salam!

Hari semalam (Ahad), me and husband bawak Hadif naik train! So, destinasi kami adalah menuju ke KLCC. From Putrajaya, kitorang naik ERL sampai la ke KL Sentral..Then tukar train PUTRA menuju ke KLCC..Hadif had so much fun time along his 1st adventure journey !! Duk kebil-kebil ralik nengok manusia sekeliling dia..And yang tak tahan tu, sibuk nak turun merangkak atas lantai train tu..maybe dia ingat rumah bergerak kot..hihi..











Actually yang beriya nak naik train ni daddy dia..Disebabkan terlalu taksub dengan novel Lagenda Budak Setan tu, dia try nak amik feel macam mana si Aqasha tu bawak anak dia naik train tanpa isteri di sisi..Then jumpe Kathrina dalam train...masa elah nyer,..ni isteri ada tercongok depan die..berani ke nak jumpe Kathrina..(tetibe membawa watak)..huhu

2 yang mengekspresikan diri:

aThidEaN said...

bestnye dh boleh jalan.ilyaas baru 2-3 langkah terjatuh.takut2 lagi.hehe
masa 1st time bawa dia naik train, dia takut2..tp mata ligat tengok orang..tu pon kejap je..bawa gi starz garden sogo

Kemn Azmaili said...

ala dear, dun wory..nanti jalan nye ilyas tu..hadif pun dulu macam tu jugak..sekrang dah takle nak control lah sibuk nak berjalan memanjangg..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...