Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Monday, March 5, 2012

1 tahun 1 bulan, Hadif dah pandai jalan!!

Salam,

Entri ni sepatutnye kena post before entri sebelum ni..tapi takpela, baru teringat ada gambar Hadif saya snap then upload dalam fb..Alhamdulillah, selamat dah anak bujang saye berjalan..Jenuh jugak menunggu bile la agaknya dia boleh rajin berjalan..Kalau sebelum ni, ada la 3 4 tapak, then jelepuk dia duduk terus merangkak..Tapi now dah nampak lain sikit gayenyer. Hari Sabtu lepas, kitorang pegi birthday party anak my opismate..haa time kat umah tu Hadif start eksaited kemain practice berjalan..


I guess maybe ramai toddlers yang datang tu yang sedikit sebanyak menyuntik semangat dia nak rajin melangkah. Eh, pendek kata memang kat rumah my friend tu dia memang berjalan memanjang. Naik heran jugak sebenarnya tapi saya tengok kan aje gelagat dia berjalan yang tak berapa nak stabil tu. Bila dah baru dapat kaki tu, standard la kan jatuh tergolek tertiarap dan tertonggeng..hehehe..Ada sekali tu boleh pulak dia tertonggeng jatuh, pastu tetibe kaki tersangkut atas baldi..mau tak meraunggg!! hehehe..



Apepun, rasa lega sikit bila tengok Hadif dah start memanjangkan langkahnya walaupun dah terdetik rasa kepenatan yang bakal dirasai selepas ini akibat nak mengejor dia ke sana ke mari..Bukan apa, penat dah sebenarnya nak jawab bila orang tanya, " Anak dah jalan ke belum?". Ni bila dah berjalan, orang tak tanya pun..umi rajin je bagitau.."Anak saya dah jalan. Sekian, terima kasih". =P

try.testing power..

10 yang mengekspresikan diri:

mama irfan said...

wah chaiyok hadif... tahniah ya

♥ Elin ♥ said...

TAHNIAH LAH!

hebaattt baru kata lelaki yer hadif :)

amani pun blm jalan lagi nih. sabar nak tunggu saat2 mcm nih.

F.Nesyita said...

Samela dengan Fayyadh 1thn 1bulan dah boleh berjalan..so readyla ye wahai umi n daddy..bakal beraksi la hero korg nie nanti..

hazwani hussin said...

tahniah hadiff!!!
penantian umi mu tidak sia-sia
pasni ready stamina ek kemn!

Kemn Azmaili said...

@mama irfan

thanks mama irfan!!

Kemn Azmaili said...

@♥ Elin ♥

sabar..sabar..saat itu akan menjelma tidak lama lagi..hihi..thanks dear..

Kemn Azmaili said...

@F.Nesyita

oh sama dgn abg fayyadh ek..kalo taknak redy boleh? hehehe..skrg pun dah penattt..hihi

Kemn Azmaili said...

@hazwani hussin

thanks babe..stamina dah ada tapi tak ready lagikk..hihihi

mama leen said...

seronoknya.. ranea tak leh jalan lagi..

jemput join contest ye.. tq

http://mamaaleen.blogspot.com/2012/03/contest-my-feveret-food.html

Kemn Azmaili said...

@mama leen

tq dear..nnt i singgah k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...