Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Wednesday, November 6, 2013

Deko Rias : 4 Quls Kufi

Hari ni nak share dengan korang
Pasal deko rias di wall master bedroom
Kalau dah nama Bluelober
Mestilah bias biru kan
Suke ngat dia tu biru
Biru ni menggambarkan ketenangan
Walaupun rumah macam tongkang pecah
Dan kadang-kadang
Macam di langgar garuda
Hehehe..

Suka lah biru
Biru nampak tenang dan sederhana
Kategori kaler selamat juga

Hari ni nak share ngan korang
Pasal Featured Wall
Atau titik fokal gitewwww
Featured wall ni biasa dalam bilik
Dinding yang berada di kepala katil tu
Akan jadi titik fokal

Entri ni macam ngelat sikit
Sebab dulu pernah nak share pasal wallpaper
Tapi tergendala
Ni pun boleh nak share
Sebab kebetulan men DIY kan diri
Nak gantung frame 4 Quls Kufi ni

Bercakap pasal frame ni
Daku order dengan my neber Faeza
Boleh tengok website CreativebyTwo
Banyak pilihan lain kalau berminat
Ni aku request nak kaler setema dengan kaler bilik lah
So lebih kurang macam ni rupa dia

Suka sangat ni!

Pic credit to CreativebyTwo
Simple je..
Memang request nak kaler combination macam ni
Yang penting
Kena tau
Tulisan Kufi ni nak baca dari mana
Cer teka..cer teka..hehe


Ampun dah kalau sakit mata tengok hasil penggantungan tersebut
Inilah hasil men drill sendiri
Ukur sendiri
DIY katernye
Memang betul betul DO IT YOURSELF
Adalah suami tu
Adalah adalah...duk jadi mando..hehehe

Tapi tak palah
Yang penting hajat dah tercapai nak gantung frame ni
Dah lama beli tapi asikla tertangguh nak buat
Takda pilihan lain
DIY lah jawapannya

Sebelum ada yg tanya
Nak inform siap siap
Stripey curtain tempah kat Jakel
3D Wallpaper tempah kat Lamex
Bed sheet beli kat IKEA
Semua nya murah ja =)

Thank you CreativeByTwo!

Tata...

12 yang mengekspresikan diri:

fazianbatrisyia said...

cantik. ohhh...drill sendiri...emmm sy pon tetiba rasa nak buat sendiri

Fizah said...

tetappppp cantik...:))

Niniey Nurhafnie said...

Awak nampak Biru...

syalinda johari said...

wahh..cantik ...biru nampak sejukkkk..

cik hani said...

cantek birunya..
nampak damai dan berseni je corak dan susunannya

Kemn Azmaili said...

@fazianbatrisyia

mari marilah kita gigih DIY! hehe

Kemn Azmaili said...

@Fizah


Terima kasih...biase je ni... ;)

Kemn Azmaili said...

@Niniey Nurhafnie

Awak nampak lawa..hehe

Kemn Azmaili said...

@syalinda johari

thank u..biru yg mendamaikan..giteww hehehe

Kemn Azmaili said...

@cik hani

thank u dear.. ;)

Aty_Fared said...

Saye tempah kufi daei creative by two ni tuk ruang tamu..mmng puas hati kan.. :)

MamaDaniel said...

saya blue lober juga.. tapi smpai sekarang belum jumpa langsir yang berkenan di hati.. hihi.. ;) kalau ada pun berdentum sungguh harganya.. hihi..
nice kufi.. nice room..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...