Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Tuesday, January 28, 2014

Deko Rias: Kufi Frame (Allah & Muhammad) di Playroom Hadif

Entri sebelum ini saya ada share pasal wall arts yang telah di order from Creativebytwo. Alhamdulillah Khamis lepas dah dapat then weekend tu jugak Hadif dah tak sabar mintak gantungkan. Cabaran betul nak men drill dinding yang maha keras kedengkang ni. Dulu dah pernah try drill tapi memang hancur jadinya. Agak kena guna drill kuasa kuda baru lah bleh kot. Cuba jugak guna paku cokia namun hasilnya menyedihkan. Jadi saya dah standby dalam toolbox penyangkut yang sekali dengan 3 paku tu, korang mesti tahu kan? Nasib baik penyangkut tu ada, jadilah penyelamat misi DIY kali ini.

Jom kita tengok kat mana saya letak Kufi Allah & Muhammad. Buntu jugak mana nak letak sebenarnya, sebab tak sangka sebesar itu. Memang cantik sangat, colourful sesuai dengan kanak-kanak, berbaloi tunggu tak lama mana pun.

1 pcs - RM120




Thank u CreativeByTwo atas hasil yang sangat cantik!


4 yang mengekspresikan diri:

nurdani said...

cantiknya kak. ceria wall bilik Hadif

norlina jusoh said...

cantik dan ceria.. teringin nak buat camgini gak

Nurul Izayani said...

Cantikkk..iza pun plan nk letak frame ni kt playroom iffat,hihi

May said...

Blog hopping here...

http://incredibleinterest.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...