Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Wednesday, January 29, 2014

Deko Rias: Wall Arts my Little Caliph Muhammad Hadif Akhtar

Bersambung cerita semalam, hari ni nak share dengan korang wall arts juga ditempah daripada CreativeByTwo by Faeza Ramlay merangkap jiran setaman saya. hehehe..memang best la ada jiran yang super kreatif ni. Order then siap! =P

RM40 only
Frame nama ni saya gantung di dinding yang saya letak wallpaper ni. Then bila dah gantung, rasa kosong pulak. Itu yang saya alihkan frame gambar Hadif tu kasi dekat sikit. Frame tu pun project DIY jugak, itu yang ada herot berot gambar dalam frame tu. hehe

Hari tu ada yang tanya langsir bilik Hadif ni beli kat mana. Semua ni customade di Jakel. Langsir ni saya beli paling murah dalam banyak-banyak langsir kat rumah ni. Sebab kain ni diorang longgok kat clearance sales masa saya beli. So, saya mintak tailor Jakel ni buat border atas tu guna kain yang sama, cuma terbalik kan je. Jimat kan..hehe
 
Crowded pulak rasa area ni. Boxes tu saya letak kat lain sebenarnya, haish serba tak kena nak menghias bilik anak teruna ni. hihihi..Tengokla nanti ada mood nak menghias kita letak kat lain la boxes tu. Dalam kotak tu memang dah ajar Hadif letak barang ikut kategori. Kalau school bus kaler biru tu set bowling dia, segala jenis bowling memang dalam tu. Then police car kaler grey tu soft balls yang selalu letak dalam pool tu. 


Ini ruang laluan ke toilet. Rak tu letak lego set, buku-buku dan juga tool box dia. Ini juga tempat fevret dia training basket ball. Anak teruna saya memang sportman. Sebut aje la sukan apa, mesti excited nak try.

Sibuk nak enterprem..bagi can la ekkk..hehe

Hadif banyak habiskan masa dia di Playroom ni time weekend. Sebab weekdays kami banyak masa dibawah, then nak time nak tidur je baru naik atas. Saya bagi jugak hint nak suruh dia tidur sendiri kat sini, bertuah lah budak ni, penakut ya ampun...


5 yang mengekspresikan diri:

Petak Bunga said...

sangat cantik. & kemas.

Petak Bunga said...
This comment has been removed by the author.
nurdani said...

syoknya hias bilik anak teruna ni. akak beli mana wall decor yang bumbung tu? alamak tak tau pe nama dia. hehe

mama leen said...

comel la hadif.. dah besar pun

aThidEaN said...

so nice! x sbr i nk ada rumah sndiri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...