Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Friday, June 19, 2015

Make Up Nikah Adik Ipar - Yusliyana

Rasa macam kelakau plak sebab nak update citer dah basi. hihi
Disebabkan dah lama sangat tak up entry, so ayuhla kita up entry dari bulan Februari hari tu ye.
 
Tahun ni aku rasa macam non stop menguruskan Majlis Perkahwinan.
Bulan Februari hari tu adik ipar yang kawen, bulan Jun ni adik kandung yang kawen.
 
Pendek kata kalau dah keluarga rapat kita yang kawen tu memang tahap kepenatan tu memang sampai ke tahap utility sut.
 
Untuk majlis adik ipar aku ni, aku ditugaskan untuk mekap kan dia time majlis nikah.
 
Adik ipar aku ni ada bongsu, kerja as cabin crew di Qatar Airlines. So faham lah bila cabin crew ni mesti tak lekang dengan make up kan..So untuk make up nikah Deqna ni, dia request untuk make up heavy skit. Sebab katanya dia dah biasa kalau mekap natural look.
 
Aku ok je la..apa yang penting..dia suka..






Maap sangat kamera hp cokia je ni. Tu yang gambar tak berapa sharp tu..huhu
 
Ini punya make up aku rasa macam tak sampai pun sejam. Tangan dah terketar ketar takut tak sempat siap. hihi.. Papepun..Alhamdulillah pengantin suka sangat make up dia.
 
Ok done!
 
next entry: Make up Adik sendiri pulak! *__*

p/s: Jangan lupa follow my make up IG @karyabykemn ye! =)

2 yang mengekspresikan diri:

YB Shehan said...

cantik sgt kak .teringinnya bljr mekap. nk mekap diri sndr je

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...