Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Thursday, June 18, 2015

Selamat Menyambut Ramadhan

Assalamualaikum semua,

Salam Ramadhan Al Mubarak!
Lama sangat tak update blog..
Busy sangat, kerja sekarang pun agak stres..
Then laptop pun rosak..


Banyak je benda nak share..
Tapi selalu tak kesampaian bila nak start menulis tu..

Tapi saya rajin blogwalking tau..
Saya akan baca setiap entry yang ada dalam bloglist kat sidebar tepi ni..

Sesapa yang nak saya terjah blog korang tu, tinggalkan link kat komen bawah ni ye..

Insyallah saya akan singgah, baca and follow korang balik!

Ok jumpa lagi..tata!

6 yang mengekspresikan diri:

Anok Pok Mat Kapok said...

Selamat berpuasa jugak buat Kemn & Family =)

Allene typicalmommy said...

lama menyepi... singgah blog sy www.mommylin.com

cik hani said...

salam ramadan

natasha said...

as salam kak kemn,selamat menyambut ramadhan..rindu nk tgk kak kemn update psal deko2..jemput dtg blog cipisan sy nnti ye..:)
http://queencasablanca.blogspot.com

dhr said...

selamat berpuasa Kemn!

Ayu Rashid said...

salam ramadhan Kemn. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...