Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Wednesday, April 27, 2011

Mencuba Nasib : Baby & Daddy Moment Contest

Salam to all readers!! Rasanya tak terlambat lagi saya nak join Baby & Daddy Moment Contest yang dianjurkan oleh tuan tanah kedaung D'La Maya~One Stop Center sempena mempromosikan blogshop depa ni. Thank you jugak to Princess Cindellyna kerana sudi 'tag' saya untuk join this contest..


Okey, kite jangan buang masa lah ye..mari kita teruskan dengan contest ni..


Syarat2 contest D'La Maya blogshop :


1. MESTI follow blog D'La Maya
2. Klik 'LIKE' pada D'La Maya FB page. tidak wajib, tapi satu kelebihan jika klik ;)
3. buat satu entry dan letakkan SEKEPING sahaja gambar baby & daddy. baby mestilah berumur sehari hingga 2 tahun sahaja.
4. pastikan entry anda ada link terus ke entry ini.
5. tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join contest ini.
6. jangan lupa tinggalkan komen penyertaan anda ye.


Hadiah2nya!


1st price ~ items worth rm80
2nd price ~ items worth rm60
3rd price ~ items worth rm50
3 consolation prices ~ worth rm30


closing date : 30 April 2011


Okey, ini gambar my little prince, Hadif Akhtar dengan daddy nya:

"Like Father Like Son" . Gambar ni saya snap candid masa umur Hadif 1 bulan. Cara my baby tidur memang exactly sama dengan daddy nya (tidur ternganga)..hehehe

BABY'S NAME: MUHAMMAD HADIF AKHTAR BIN MOHD YUSRI
DOB : 9 FEBRUARY 2011

DADDY'S NAME: MOHD YUSRI BIN YUSOF
DOB: 7 MAY 1980

3 hot mommies yg saya nak tag:


 


5 yang mengekspresikan diri:

adid@ said...

like..:::::::;0

~daRLee ZuRiS~ said...

salam kembali
thanks sudi join ye
best of luck!
:)

Kemn Azmaili said...

mak da, cute kann..air liuq pun dua-dua kuar..hehe

Kemn Azmaili said...

darlee zuris, thank u ..

~@mOi ~~ said...

hehehe.. comel nya.. kim salam kat abg yus.. :) tahniah kak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...