Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Wednesday, May 4, 2011

Habit baru Hadif..nyum..nyummy!!

Salam to all readers!! Now, saya dah pulang ke rumah kami di Putrajaya..Niat di hati ni memang banyak acaranya..nak ziarah kawan-kawan yang baru dapat baby..ada  4 5 orang jugak la yang delivered baby dalam bulan Mac dan April ni..Hari ni saya duduk berdua je dengan Hadif, ye la kan..daddy dia kerja..sekarang saya dah ada peneman di kala sunyi..hehe..Okay, let us back to our topic..


To all mommies out there..uols punya baby mesti ada habit tersendiri kan?..Macam my little prince ni, bila time dia ngantuk nak tidur, dia akan HISAP JARI. Biasalah kan baby memang normal nak hisap jari. Tapi Hadif ni lain sikit, bukannya ibu jari je yang masuk dalam mulut tu..habis kelima-lima jari dia sumbat ke dalam..sampai berbunyi-bunyi lah..hehe..

satu tangan masuk mulut, satu tangan tarik telinga..anak ummi ni..
p/s: next week dah nak kena hantar Hadif to baby sitter..before that, mesti kena jumpa baby sitter tu dulu untuk praktikal..hehe..mudah-mudahan Allah melindungi anak ummi..amin..


~end~

2 yang mengekspresikan diri:

.:Mrs. Engineer:. said...

dok pitrajay ktne?presint bpe?

Kemn Azmaili said...

mrs engineer,
i duk presint 11 c/13. u duk presint brapa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...