Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Sunday, April 10, 2011

Proudly present my little Prince!!

Salam to all my dear readers / followers / bloggers!!!

So sory coz baru berkesempatan nak update blog..ingat tak my previous entry sebelum ni saya ada inform nk pegi check up for my 36 weeks of pregnancy? Fyi, hari check up tu me dah kena warded sbb dijangka akan bersalin dlm tempoh terdekat tu..!!

Alhamdulillah!! Tanggal 9 Februari 2011, saya selamat melahirkan bayi lelaki dengan berat 3.01 kg (x cukup bulan tapi berat kann!!) syukur sangat!! Sesungguhnya Allah memakbulkan doa saya..Walaupun xdapat bersalin secara normal (terpaksa emergency ceaser), saya bersyukur ke hadrat Illahi kerana my baby sangat sihat dan sempurna anggotanya..


MUHAMMAD HADIF AKHTAR BIN MOHD YUSRI

Itulah nama yang diberi kepada putera sulung kami..Actually nama ni kami dah prepare since my 24 weeks of pregnancy lagi (story ada kat entry ni)...HADIF yang bermaksud Yang Bermatlamat, AKHTAR yang bermaksud Yang Terpilih..Semoga maksud yang baik ini dapat mencerminkan peribadi my baby ni..Insyaallah!!

Semalam Hadif dah genap 2 bulan, my baby makin bulat dan tembam..saiz badan xmcm baby 2 bln pun..next week nak kena pegi check up utk cucuk 3 serangkai..hopefully my baby xdemam la kan..baby boy kena la kuat..ye dopp..

p/s: sory coz sy xdpt nk upload lagi gambar my baby due to line internet yg sgt lah selooowww meloww..kena tunggu my hubby blk sini, boleh lah upload guna broadband dia..kat umah ni pakai wireless..tu yg slow sgt tuh..haishhh..

2 yang mengekspresikan diri:

Cik Shu said...

Congrats Kemn, patutla dah lama tak update, unexpected delivery rupanya. waiting for more updates from u.

~@mOi ~~ said...

kak, nt dah balik putrajaya bitau la.. nt tgok si boolat tu.. tgok gamba dia kat fb tu jer.. tembammnya kak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...