Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Monday, May 20, 2013

LAMEX Wallcoverings pilihan saya!


Salam semua,

Semalam bawak Hadif jalan-jalan ke Sunway Pyramid lepas balik daripada rumah PIL di Tmn Tun. Tujuan utama nak bawak dia pegi gunting rambut kat kedai gunting kat bawah tu. Memang dari dulu lagi, rasa konfiden dengan kepakaran diorang gunting rambut bebudaks yang kecik-kecik tak reti duk diam macam anakanda saya tu..

Dah selesai menggunting rambut, si dedi punya turn pulak nak menggunting. So, tugasan ummi lah yang kena bawah anakanda bermian-main di Kidsland tu. Inilah salah satu fevret shopping mall kitorang sebab serba serbi ada kat sini. Surau pun selesa, babyroom pun selesa, memang sesuai dijadikan Famliy One Stop Centre tau..

Semart sikit rambut baru...


Dalam duk berkejar-kejaran dengan anak, husband duk cuit-cuit bahu sambil duk mengerling ke arah satu kedai ni,..eh eh..Lamex rupanya..Dahla memang tengah cari wallpaper kan. Plus, jiran kiter si mommy Humaira pun memang ada share jugak pasal wallcovering ni. 

So, apa lagi...masuk singgah sat lah..Kebetulan lagi last day promotion time tu, 4 rolling for RM399 only. Murah ke ek? rasanya macam murah jugak, sebab normally 1 roll dalam RM120-RM150 kan? Saya memang suka design-design from Lamex ni sebab kebanyakan modern and simple design. Plus kualiti pun boleh tahan jugak walaupun made in Malaysia. Material je from Finland, tapi dari segi design memang 100% from Malaysia. Lamex ada jugak jual yang imported design..tapi kan..kan..kan... 1 roll RM1,000. Ko mampu? hehehe..kim salam je la..sikit pun ahkak tak pandang tau...hehe

Promotion ada 2 pakej, Pakej A untuk 4 roll for RM399 dan Pakej B 4 roll for RM599. Husband lagi suka hat RM599 tu sebab lagi nampak futuristik and elegance sangat. Kalau banker dah suka...ahkak 88 kali sukewwwwww....hehehe

So, kitorang rotate jaga Hadif. Bila aku duk ke hulu hilir dengan Hadif, husband pulak duk tanya itu ini dengan promoter tu. Memang banyaklah dia tanya, sebab dah ada bad experience dengan kisah wallpaper kat Homedec dulu. So, bila dah Kak Azian tu duk explain itu ini, husband puas hati. Plus, Lamex ni dah 40 tahun bertapak dalam industri ni, so kuranglah keraguan sikit tambahan lagi kedainya pun dalam Sunway Pyramid ni kan.

So, dah selamat bayar booking RM300. Thank you husband sebab sudi melayan karenah isteri yang macam-macam keinginan yang 6 bulan terbuku dihati je tau..hehehe..Insyallah bulan Jun nanti installer datang amik ukuran. 

Stay tuned!

4 yang mengekspresikan diri:

zurayusoff said...

ok...tak sabar nak tgk wallpaper tu...jgn lupa share....hehehe

eiyra'z said...

kemn..aku pun dah pkai Lamex wallpaper tu..dah lama dah thn 2009 hr tuh..smpi skang still cntik lagi kt dinding aku..huhuh

Mrs.aisheiteru said...

Yeah! lepas pasang wallpaper, masak mee goreng tau! nanti mama Humairah & Humairah dtg.

Norlidawati Jaafar said...

wa besnye
nanti dah pasang wallpaper nye
tunjuk r ye
saya newbie blogger jemput r meriahkan blog saya
umielman.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...