Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Monday, December 22, 2014

Kombinasi Bilik Tidur Tetamu Warna Turqoise Blue dan Mocha Brown

Ini adalah sambungan entri DIY:Transformasi Bilik Tidur 2.0 . Kalau korang mana yang tak tahu citer, boleh baca selanjutnya di entri tersebut ye.



Asalnya kengkonon nak buat macam gambar sumber google ini...



Gambar sebelum...


Gambar sedang dalam pembikinan...


 Gambar dah selesai cat sampai demam urat..haha

.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.











Ok, ini lah hasil yang tak seberapa selepas dah masuk kabinet sumee...taraaaaa...


Rasa macam kosong je lagi ni, ingat nak gantung frame kat dinding ber wall paper tu tapi masih tengah gali idea ...Kalau korang ada idea yang best, boleh la sharing dengan iolss ye!



6 yang mengekspresikan diri:

mardiana said...

cantik. k.nana bagi dua ibu jari kat kemn. ^^

Aty_Fared said...

cantik sangat2 lah... cosy jer... memang cantik betul....suka...

fazianbatrisyia said...

Cantiknya...

cik hani said...

cantek kombinasi warna ni.
suka kan wallpaper tu.

Kalau letak potret atas kepala katil cantik.

atau letak 3 frame di dinding yang berbelang tu.

IeRA said...

salam singgah..

sejuk mata memandang... comel!

Mrs.aisheiteru said...

nangis dengar cerita kemn. tapi sangat cantik ok....memang gagah! lepas ni amik upah cat rumah kita plak. bilik cik merah kusam jer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...