Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Thursday, April 5, 2012

A little tent in da house!! tinkiu to ummi..

Yeayyy...hadif pun dah ada rumah sendiri..so jangan sibuk nak sepahkan umah ummi ye nakkkk...baru je beli semalam little tent ni sempena hadiah besday si anak..Umi ni stress sebab daddy selalu duk pressure bila umi nak beli present hadif..Actually memang takda pape plan nak beli hadiah apa lah kak anakanda sorang ni..Kalo nak beli transport tu rasanye idakla..kat dalam rumah ni dah macam-macam jenis transport dah ada..

Semalam pegi Manjaku dalam duk kalut-kalut nak cari barang, ternampak la benda alah ni..So, rembat je lah sebab tengok cara nak menyimpannya pun senang..itu yg penting sebenarnya..just lipat n pusingkan aje, then boleh simpan dalam cover dia..

Hadif memang eksaited kemain duk dalam rumah kecik dia ni..tapi yang umi kurang eksaited nye dia memang kreatif dengan idea-idea nak mengkaghakkan benda alah ni. Mentang-mentangla benda ni ringan, dia memang suka hati je tunggang terbalikkan rumah dia ni..nak ekstrem lagi, tak keluar ikut pintu tu pun..rajin kan nak keluar kut tingkap..gasakla nakkkkkkkkkk...

Papepun, rasa dah lega sangat sebab tak terbeban dengan rasa bersalah tak belikan present untuk hadif..kalo tak, mesti stress je asik kena pressure ngan daddy..

p/s: mengkaghak = jahanam/rosak binasa (bahasa Pahang)

9 yang mengekspresikan diri:

hayati hashim said...

comel jek.. kena beli untuk adam jugak la.. bw duk tpi pntai pn besh gak tu..

aThidEaN said...

like

Nur Raihana Abd Rahim said...

saya beli jugak tent untuk anak..tapi tent ni kan lembut..hbs anak saya tunggang terbalikkan tent tuh..tak lama lagi koyak la kot.ganas btol.huhu

Kemn Azmaili said...

@hayati hashim

beli jangan tak beli tauuu...hihi

Kemn Azmaili said...

@aThidEaN
thanks dear...

Kemn Azmaili said...

@Nur Raihana Abd Rahim

samala..habis dia tunggang langgang kan tent ni..harap2, lama lah jangka hayat tent ni..huhuh

mama leen said...

bestnya.. ada bola2 tak dalam ni..

Kemn Azmaili said...

ada 20 bijik...

Kemn Azmaili said...

ada 20 bijik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...