Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Tuesday, April 17, 2012

Jom Join 1st GIVEAWAY from Telekungnajwa

 
AHLAN WA SAHLAN!
Kali ni saya nak join 1st Giveaway from Telekungnajwa sebagai tanda sokongan saya pada my SIL, Kak Ngah (Yusniza). Untuk pengetahuan korang, kakak ipar saya ada menjual pelbagai jenis telekung untuk kanak-kanak dan juga orang dewasa. Harga yang ditawarkan sangat murah jika dibandingkan dengan harga pasaran. Actually, saya sangat kagum dengan semangat kental kakNgah kerana terus aktif berbisnes walaupun terpaksa menjalani radioterapi susulan daripada kanser lymphoma yang dihidapinya. Semoga KakNgah terus kuat menghadapi ujian Allah ini dan saya terlalu berharap agar kesihatan KakNgah kembali seperti sedia kala. Ameen...
Untuk itu, saya nak jemput kawan-kawan tersayang semua untuk join Giveaway ni sebagai tanda sokongan moral kepada beliau untuk terus kuat bersemangat meneruskan bisnes Telekungnajwa ni!!! Mana tau, berkat sokongan dan bantuan korang..bisnes kecil-kecilan beliau ini sedikit sebanyak dapat menanggung kos rawatan dan perubatan beliau...
Dengan syarat yang sangat mudah,
1. Letak tajuk entri seperti di atas (Jom Join 1st GIVEAWAY from Telekungnajwa)
2. Follow blog Telekungnajwa   (CLICK HERE)
3. LIKE dan SHARE (to public) fanpage kami dan berikan serba sedikit komen/promosi/cadangan mengenai Telekungnajwa. (CLICK HERE) 
4. Tag kepada 3 orang rakan. (saya nak tag lebih boleh?)
 MAMA ICHA
MAMA SAQLAIN
UMMI ILYAS
MAMA HUMAIRAH
MAMALEEN
Mudahkan? Jadi tunggu apa lagi, Jom Join 1st GIVEAWAY from Telekungnajwa! Hadiah yg menanti  adalah:-
1st prize: Telekung Q2 bernilai RM 80 ( mengikut size muka anda)
2nd prize: Telekung Travel Satin bernilai RM 29 -kaler mengikut stock yg ada eh..
3rd prize: Kain batik solat Cap Padimas bernilai RM 17
 
 

7 yang mengekspresikan diri:

aThidEaN said...

ups, dah kena tag! nnt i join contest ni.thanks kemn.tp i have prob viewing ur page.mcm ada table but cannot see

Kemn Azmaili said...

haah la..i pun noticed table tu..mcm mana ni ek..aiseyyyy...

Yusz said...

Thanks Kemn...
Sape yg kena tag tu joinlah yerk!!

Yusz said...

Thanks Kemn...
Sape yg kena tag tu joinlah yerk!!

Kemn Azmaili said...

apesal dgn my blog ni..sabar je la

Mrs.aisheiteru said...

Kemn. Done. dah join!

Kemn Azmaili said...

@Mrs.aisheiteru

thank u dear!!! =D nnati drop ur link kat blog my SIL ye!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...