Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Thursday, April 19, 2012

Tinggalkan link BLOGSHOP anda di X-presi!!

Assalamualaikum...


Hari ni sejuk je kan..
Hujan rahmat..syukur..
Ada special offer untuk korang yang ada BLOGSHOP..
Kemn dengan baik hati nak buat amal jariah...
Saya ada buat special Bloglist for Blogshop tau..
So, sesape yang ada blogshop or website online shopping..
Boleh la korang bagi link kat Kemn ek..
Kemn letak kat bloglist tu..
Free je..
Blog muruk sayer ni bukannyer tinggi sangat trafik nak kena bayar tapak..hehe
Dipersilakan dengan tangan yang terbuka tau..
Maybe ada yang kemn dah letak dalam list tu..
Mana yang tau je tu..
Kat luar tu ramai lagi kan yang ada blogshop!!

Termasuklah diri sendiri..
Tapi diri sendiri ni bukan bisnes sensorang diri..
Ada sharepartner nama Mahanis yang manis..
Tu yang kat atas tu..
Jemputlah ke PopScarf tengok-tengok tudung/shawl..
Mana ada yang berkenan dihati..
Murah-murah je..
Tapi murah bukan sebarang murah..
Kualti dijamin (pinjam tagline Seri Pajam..hehe)
Kalau sudi lagi letak la link PopScarf di blog korang jugak..
Kalau sudi la..tak sudi takpe..tak marah pungg..hihi

6 yang mengekspresikan diri:

Rosniena said...

http://twinniesshoppe.blogspot.com/
jom tengok2 :)

juneHalim said...

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003680835379 bukan blogshoptp online tru FB. blh tak? ;p

~Dunia CD-ku~ said...

hii.. this is mine :)
http://duniacdku.blogspot.com/
nti boleh tukar2 link ek..
mine belum2 betul2 launch lagi.. tru fb je sblum ni :)

aThidEaN said...

Time kasih kemn.. Athi dah letak pon link PopScarf kat blogshop MyHafiy..

ni link FB Page MyHafiy Blogshop
http://www.facebook.com/MyHafiyBlogshop

Scarf~la! said...

Http://scarfla.blogspot.com/

Mari, mari!

celebration of love said...

http://celebrationoflove333.blogspot.com/

Jam lawat... Cantik tudung u... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...