Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Tuesday, October 4, 2011

For Sale Mitsubishi Lancer 2.0 GT – RM92,500 only (price negotiable)

~ SOLD ~

Harga yang ditawarkan termasuk insurans dan roadtax. Sebarang pertanyaan lanjut hubungi Yusri/Rocky di talian 012-2655485
<Untuk gambar-gambar lain, korang boleh visit Blog page saya di Facebook. Klik SINI>

Ada sesiapa berminat nak beli tak? My husband nak jual kereta dia ni dengan harga yang sangat berpatutan. Kereta ni baru je pakai 2 tahun (2009), dan mileage pun masih tak sampai 100,000km (94,000km) . To be frank, my husband memang sangat particular jaga barang yang dia sayang. Pendek kata, kereta ni memang dia jaga macam dia jaga bini dia lah..hehe

Ya, baiklah.. saya tau memang Lancer ni sejibik dengan Inspira. Tapi saiz dia tak sama, and colour merah Inspira (plum red) dan Lancer (metallic red) pun tak sama. So, memang boleh beza la kan. kalau colour lain tu, memang terang-terang la sama.

Sebab munculnya Inspira la my husband jual kereta ni tak mahal mana. Dia beli dengan harga RM123,980. Kalau korang tengok price Inspira 2.0 CVT pun lebih kurang dengan harga Lancer yang nak dijual ni. 

Kenapa korang boleh beli kereta ni?

- First owner
- Accident Free
- Shift tronic gear
- Well-maintained
- Multi-information Instrumental Display
- Paddle Shifters
- Front fog lamps (reflector-type)
- 18-inch wheels
- Rear Spoiler
- Side Skirts
- Reverse sensor
- Chrome Exhaust Tip

Performance:

MIVEC Technology
MIVEC (Mitsubishi Innovative Valve timing and lift Electronic Control) adjusts intake timing for optimal performance across the rev range.

Sports Mode with Paddle Shifters
Sports Mode lets you enjoy the racing feel of changing gears with a 6-step shift control that still provides the convenience of an automatic transmission. For even greater control, paddle shifters built directly into the steering wheel make shifting as easy as a single press of your finger.

Accessories: 

Solar Film
CD Player
Leather seats
Airbag driver
Airbag passenger
ABS Brakes
Sport rims (new)
Alarm
Central lock
Adjustable steering

Kenapa nak jual?
  
Rasa membazir je.. Husband saya bukan bawak laju pun, randomly dia bawak 90km/j (kancil pun potong lancer..hihi). Buat hiasan je shift tronic gear kat stereng tu..hehe. Dia beli kereta ni before saya kenal dengan dia lagi. Bila tanya nape u beli kereta ni. Sebab kereta ni nampak muda (ha?)dan satu lagi ni den cam takleh terima..sebab warna sama ngan Man Utd. Apekahh???

Sebab nak beli family car yang harganya tak terlalu mahal. Bukan nak beli Alphard, Estima bagai ye.. kira yang boleh balance la dengan nak bayar ansuran rumah baru kami nanti. Rumah itu pelaburan, kereta itu liability. Masa untuk bijak menguruskan wang! hehehe =)

So, kepada peminat-peminat kereta diluar sana, tunggu apa lagi..anda boleh  sms or hubungi my husband di talian 012-2655485 (Yusri) atau emel di kemn5885@gmail.com. Harga boleh nego-nego skit lagi...

Sape cepat dia dapat! 

p/s: my husband nak buat interchange number, so buyer akan dapat plat no. baru! =)

Sekian. 

***** TELAH DIJUAL ******

8 yang mengekspresikan diri:

Anonymous said...

ok..dah

Fendy said...

kirenya insurans road tax same ke?....takot lain je nt....hoho...

Kemn Azmaili said...

@Fendy

semua sekali =)

Kemn Azmaili said...

@Anonymous

cik anon a.k.a su kechik,

apa yg ok dah??

Luv like this.... said...

nak beli tapi x mampu..ni klau husb nmpk mau meroyan dia siang mlm

Princess Cindellyna said...

wah wah.... tukar kete baru ye...hihi

Kemn Azmaili said...

@Luv like this....

ni my husband jual habis murah..harga boleh runding lagi..betul2 nak letgo je, tak amk untung pun..huhu =)

Kemn Azmaili said...

@Princess Cindellyna

nak tukar kereta baru yang jimat banyak boleh balance dengan ansuran rumah nanti..hihi =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...