Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Wednesday, December 28, 2011

Mengimbau Memori Termanis...

Salam to all my dear readers!!


Tadi duk belek-belek gambar-gambar dalam external hard disk, terjumpa la pulak folder gambar-gambar time celebrate my hubby's birthday 2 tahun lepas. Bila duk nengok satu persatu gambar time tu, otomatik tersenyum simpul sendiri. Pastu terfikir pulak cam mane la aku boleh rajin bebenau meng kreatifkan diri buat handmade card ni.


Ye la kan..Masa mula-mula kenal, pastu bercinta memang la rajin kan. Tambah kau single pulak time tu. Boleh pulak kau penat-penat balik kerja pukul 10 malam, ngadap buat kad besday je padahal..hihihihi..manis sungguhhhh...


Sekarang dah kawin, ada pulak anak yang super lasak tu kan..Mau nye dengan dia sekali menolong ummi kerat-kerat kertas, pastu ngappppp........ masuk mulut. Memang menjadi lah kannn..hahaha


Tapi kann, jauh disudut hati ni nak je buat lagi, niat dah ada tapi entah bila lah nak realisasi..Tunggulah Hadif tadika dulu kot..hehe


Kepuasan sebenarnya bila dapat buat kad sendiri. Penat menggagau malam-malam duk stay up membuat kad ni akan hilang bila si dia mula melihat dan  membaca sambil tersenyum simpul lebar...


Jom layan gambar hasil yang tak berapa nak kreatif ni..hihi..



Menyengeh lebar Yusri dapat surpise card frm Lisa Surihani Kemn..hehe
3 kata: Wo Ai ni, I Love U, Aku Cinta Padamu..haptui! =D

Apa yang dibaca tuh?

10 things i love about You..Apekah??
Ikrar janji sumpah setia..pehhh tak hengatttt
Penat ni nak pikir 10 perkara saya sayang awak tau!! hihi

Ikrar yang last tu memang terpakai sampai sekarang.."I tau u sayangkan I walaupun I selalu sesat & tak hafal jalan". Peace. =P
  
Ikhlas daripada,


Kemn Surihani Azmaili



17 yang mengekspresikan diri:

cheah zinni zinnirah said...

i love ikrar "i tau u syg kn i bile u belikan i baju sopan" & finally u change to b a better person; good wife & mother. proud of urself kemn

mekjangok said...

kemain lagi waktu bercinta dulu ek..hikhikhik...i pun tumpang gembira, at least ade kenangan manis diwaktu kita kesepian..

Nuyue Jannah Bt Muhammad said...

alahai cumei je ur wOrds kemn :)

Kemn Azmaili said...

@cheah zinni zinnirah

so sweet of u, cheah..thanks babe..alhamdulillah..at last i found my Mr. Right.. =)

Kemn Azmaili said...

@mekjangok

mase bercinta kan kentut pun malu-malu..hehehe..yup, banyak kenangan manis sebelum bercinta eventhough xkenal lama pun dgn my husband..

Kemn Azmaili said...

@Nuyue Jannah Bt Muhammad

itulah words yang ilhamnye datang mase ngantuk gilebabengg..hehehe

Munirah Abd said...

sweet mmg sgt sgt puas kalau dapat buat yang dari hasil tangan sendiri.. :D

mama leen said...

cute sgt... memang kreatif.. best gak ingat masa bcinta dulu... mama ni siap save setiap sms yg dia nagi... dari ayat pertama... last2 hp tu hilang.. huhu

erynn said...

sooo sweet.... hehe :-)

mardiana said...

@Kemn Azmaili

"at last i found my Mr. Right.. =)"

like ^^

Mrs Nageb said...

So sweet :)
Handmade card memang sangat mengusik jiwa kan... :)

Kemn Azmaili said...

@Munirah Abd

best kan..puas hati.. =D

Kemn Azmaili said...

@mama leen

owh ada my fren macam u jgak..siap semua sms tu dia tulis balik dalam buku tau..so sweet ..

Kemn Azmaili said...

@erynn

thanks dear.. ;)

Kemn Azmaili said...

@mardiana

=)

Kemn Azmaili said...

@Mrs Nageb

yupp..setuju! handmade card mmg best tapi nak buat je yg leceh siket..hehhe

Nuyue Jannah Bt Muhammad said...

tapi yg gilebabeng tu la yg akan diingati sampai mati..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...