Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Friday, September 30, 2011

Empunya blog Younique Nurdani, thank you sebab sudi doodle kan gambar kami !!!


Sangat teruja melihat anak-anak muda kreatif zaman sekarang. Lukisan doodle ini adalah hasil tangan kreatif cik adik manis blogger kita Cik Dani. Korang boleh intai-intai hasil-hasil kreatif dia yang lain di blog beliau Younique Nurdani. Yang paling den rasa macam tidak berada di dalam kotak fikiran, lukisan-lukisan doodle beliau hanya menggunakan Excel semata-mata. Tak payah guna software2 canggih lain untuk beliau curahkan idea kreatif beliau men doodle kan gambar!! 

Terima kasih buat Dani kerana sudi men doodle kan gambar kami bertiga. Tau-tau je kan akak suka biru!! =)

So, ini gambar sebenar sebelum menjadi doodle...

doodle Hadif pun suar terselak..hehe..so cute!

6 yang mengekspresikan diri:

nurdani said...

hehe. saya rasa puas kalau dapat buat orang lain happy. sama2 :)

Azzah said...

cantiknyer dia buat..

bArdbOO said...

hehe..sgt comel doodle tu!

Kemn Azmaili said...

@nurdani

thanks again adik manis Dani..really appreciate it!!

Kemn Azmaili said...

@Azzah

cantik kannnnnn!! love it!!!

Kemn Azmaili said...

@bArdbOO

comel kannnnn..sukeeee jugeeee... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...