Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Friday, November 25, 2011

Dapat Invitation ke Johor Premium Outlets (JPO)..Mari serbu!!!

Salam to all,




Tahukah korang tentang kewujudan Johor Premium Outlets (JPO) ni??toink..toink..mesti tak tau kan..kan..kann..Ha,,ni den datang nek kobau kan pada korang la tentang pusat sehenti menjual barang berjenama yang bakal akan dibuka di Kulai, Johor. 

Actually projek ini adalah salah satu projek di bawah Iskandar Malaysia. My clique kat ofis yang jaga Iskandar Malaysia ni dapat invitation for open ceremony JPO ni. So, i pun menumpang la. At first tu, macam berat hati nak pegi. So, bila depa kata boleh bawak spouse, terus laju tanya husband dan laju jugak dia menjawab "tentulah nak pegi!!" (asben saya kaki shopping). Bila dah asben pegi, tak payah pikir panjang lah, serbu sajaaa...hehehe

Dengar citer, untuk first opening ni, depa buat diskaun sampai 60% - 70%. Uishh..manyakkk tu! Ada Salvatore Ferragamo, Gucci, Calvin Klein, Burberry, Chanel, Dior, Louis DKNY, A|X, Armani Exchange, COACH, Burberry, Canali, Giorgio Armani, Gap Outlet, Lacoste, Levi's, Tumi, Michael Kors and Swiss Watch Gallery. 

Konsepnya 1 brand, 1 banglo. Teruja sangat nak pegi tengok camne rupe outlet ni. Apa yang saya tau JPO is modelled after Woodbury Common Premium Outlets, dekat dengan New York. Lepas ni takyah dah berangan nak pegi New York! =D

Gambar semasa awal pembinaan..

4 yang mengekspresikan diri:

aThidEaN said...

yeeehuu bestnya dpt invitation .mahu jugeee..:P
athi n sis in law pon plan nak gi next weekend...weeeeeeehuuuu

Anonymous said...

ok lah tu.. rockykan utm.. mesti terrer setakat johor tu

dhr said...

Best..best..Nanti balik jgn lupe buat review tau!

Cindellyna Aja said...

Dah pernah pergi Woodburry outlet dlu... teringin gak nk tau outlet kat msia nih camne rupa dia... hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...