Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Thursday, November 3, 2011

Hadif kena demam campak...=(

Salam,

My baby kena demam campak..So semalam terpaksa amik EL sampai la esok..kena jaga dia sampai betul-betul sembuh baru lah boleh hantar ke rumah BS. Nanti berjangkit pulak dengan baby lain..Saya bagi dia minum air kelapa untuk bagi sejuk dalam badan dia, plus orang cakap air kelapa ni pun membantu untuk keluarkan semua campak dia ni..

Semoga my baby cepat sembuh..badan pun dah susut skit..lepas baik ni makan banyak-banyak ye sayangg!!

9 yang mengekspresikan diri:

aThidEaN said...

get well soon Hadif..
haah, try minum air kelapa.
masa Ilyaas kena measles aritu, sy minum air kelapa (still bf) supaya kurg measles tu.Alhamdulillah berkesan.

satu lagi, try bg mandi air rendaman daun bunga raya putih.

Anonymous said...

Jaga jgn bg pecah.. sebab yg pecah tu nnt tinggal parut.

Yll's

Cindellyna Aja said...

semoga cepat sembuh ye hadif...!mommy be strong k!

kak malin said...

tau tak kat mana nak beli kelapa fresh?kat puchong ada satu akak penah beli..die pecahkan time kita nak tu..kelapa muda2.

Mrs Hafidz'joo'Din said...

ala siannye hadiff tu..mesti dia tak selesa..semoga hadiff cepat sembuh yer..pastu bleh main dgn umi yg tgh risau tu..

Kemn Azmaili said...

@aThidEaN

thanks dear..nk try la cr bunga raya putih..

Kemn Azmaili said...

@Anonymous

setakat ni belum kuar lagi measles yg berair tu..bru bintik2 merah..btw thanks

Kemn Azmaili said...

@kak malin

my husband beli kat ngan uniten tu.tp kelapa xbrpa muda la..area puchong kat ngan ape ye?

Kemn Azmaili said...

@Mrs Hafidz'joo'Din

mmg kesian, tp semacam je lasak hadif ni..beselah boy kan..btw thanks dear..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...