Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Wednesday, November 16, 2011

Proudly present my another new header!!

Helo and Salam to all my dear readers,

Actually dah lama buat header ni, cuma nak tacap2 sikit je..



Mempersembahkan...




Yea, header baru ni masih mengekalkan biru sebagai latarbelakang nya (opkos!), cuma gambar saya tu masa akad nikah dulu, saje mood berangan macam peranten baru gitu! hehe..


Sebenarnya nak letak gambar my 2 heroes tu, tapi sampai sekarang masih takde lagi gambar yang santek dan bertepatan dengan warna tema blog ni. Maybe nextime, gambar saya sorang kat atas tu akan ditemani dengan 2 hero pujaan hatiku.


Kalau korang perasan header sebelum ni macam tangkap muat je gambo yang saya letak atas tu, dengan tak crop nye, dengan botol susu, handbag and stroller hadif lagi, nampak macam gile pandir la kan..


My first try..taktau ape motif letak backgroud jeti..hihi


Harap boleh bagi komen yang membina untuk improve my blog yang cikai ni..Thanksss... =)



12 yang mengekspresikan diri:

aThidEaN said...

tahniah kemn! cantikkkk:) blog dan tuan blog

Mrs Nageb said...

Cantik...cantik... :)

Ainul said...

pewitt..cun :)

♥ Elin ♥ said...

mana ada cikai lah..kan cantik tuh.
n3 kamu pun bukan n3 kosong. :)

Kemn Azmaili said...

@aThidEaN

mekaceh dear..thanks for ur support also..:)

Kemn Azmaili said...

@Mrs Nageb

mekaceh juge =)

Kemn Azmaili said...

@Ainul

thanks dear.. =)

Kemn Azmaili said...

@♥ Elin ♥

Thanksalot dear..thank u jugak sebab sudi singgah baca entri di blog saye.. =D

Ayinn Eryna said...

cantik ek kema punya header! :)

dhr said...

wah header baru! meletoppp sgt!nanti buat tutorial cara2 membuat header,ye.

Kemn Azmaili said...

@Ayinn Eryna

thanks babe.. =)

Kemn Azmaili said...

@dhr

thanks kak dian..ini tibai je kak..tutorial? alamak, camne nak ajau org ek..tak geti..hehe..saya pakai powerpoint je kak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...