Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Sunday, August 21, 2011

Our home featured in Kosmo!

Salam Ahad kepada semua!!

Seperti yang dijanjikan, hari ini 21 Ogos 2011, rumah saya telah dipaparkan di ruang Jurnal, Kosmo! Ahad di muka surat 20 dan 45..Terharu dan sangatlah tak sangka bila tengok gambar rumah saya penuh sampai 2 muka surat!! Takda pula reporter tu bagitau...malu pun ada..hihihi..

So, bagi kawan-kawan yang terlepas membeli Kosmo! pada hari ini, korang boleh juga layari laman web Kosmo! atau klik sahaja di SINI.

Sebarang komen adalah dialu-alukan!!!

Selamat Membaca!

p/s: Happy Birthday to my abah!!! Masuk paper ni kire hadiah tahun ni laye..aci dop?? hehe

8 yang mengekspresikan diri:

cheah zinni zinnirah said...

Kemn we're in same boat; BlUE !!!!
teruja sgt tgk pic umh kemn...

follow me @ http://zinnivida.blogspot.com

awk mmg kemas mcm zmn study dulu3

aThidEaN said...

lawanya rumah kamu kemn..:) bila la agaknya sy nak ada rumah sendiri ni..congrats yer

aziyana said...

kagum! rumah dgn anak kecil biasanya bukan mcm tu..hehehhe syabas! n mmg cantik

Kemn Azmaili said...

@Cheah,

owh..yeahhh..biru adalah unik!

btw, thanks..nnt i BW n follow u hokeh =D

Kemn Azmaili said...

@aThidean,

thank u .. =) sy duduk tu rumah kuarters je..rumah sendiri lagi best kalau hias..heheh

Kemn Azmaili said...

@aziyana,

kena train dr kecik suh dia ngemas..hehe..btw, my baby bru 6 bulan..kalo sepah pun bilik dia yg sepah dgn soft toy..tak tau la dah besar skit nnt camne..hehhe

Maya said...

Kema,
Kat ner beli perabot2 ek?skrg ni sy pon nk masuk rumah baru ni, tgh pening nk beli perabot yg xterlalu mahal tapi still berkualiti..

Kemn Azmaili said...

@Maya,

saya beli di Plaza Perabot Jalan Sungai Besi, banyak pilihan kat sana. semua ada, tak payah pegi mana dah..Cuba la cari kat sana!! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...