Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Wednesday, August 10, 2011

Terlanggar.. =(

Pagi tadi duk asyik terfikirkan kesihatan my baby, boleh pulak aku terlanggar tiang kat basement parking!!! Masuk kali ni dah tak tau berapa kali dah duk asik baiki bumper kereta..Actually my baby lately ni tak berapa sihat sebab berjangkit selsema dan batuk kahak di rumah baby sitter..Apakan daya, ummi takda pilihan lain sayangg..Inilah dinamakan pengorbanan. Berat sangat hati nak pergi kerja melihatkan keadaan anak kita. Tapi nasib baik lah my baby ni still aktif dan lasak seperti biasa. Cuma kadang-kadang tu dia rimas dengan kahak dan hidung nya yang membuatkan dia sukar nak bernafas dan minum susu. My dear baby, please get well soon!!!

2 yang mengekspresikan diri:

linda a.k.a ibusumaiyah said...

semoga baby cepat sembuh..:) ummi nyer gak perlu hati-hati ketika drive...:)

Kemn Azmaili said...

@linda,

insyaallah...itula..ummi dia lalok pagi-pagi duk risau pikio anak die..hehehe =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...