Refleksi Diri

EKPRESIKU...

Monday, August 22, 2011

Thanks to Kosmo!

Salam to all my dear readers!

Alhamdulillah, akhirnya selesai juga perkara-perkara minggu lepas yang buat saya cuak, terkejut, cemas, gembira dan bermacam-macam perasaan lagi. Kesempatan ini saya nak mengucapkan jutaan terima kasih kepada penulis ruangan Jurnal @ wartawan Kosmo! Pn. Siti Nor Afzan Kasiman di atas paparan dekorasi kediaman saya yang takda la seberapa gah mana pun kalau nak dibandingkan dengan kediaman orang lain. 

Terima kasih juga kepada kawan-kawan atas segala pujian atau komen-komen membina daripada kalian. Saya tau mungkin ada segelintir yang merasakan kediaman saya ini tidaklah hebakk manapun dekorasinya, biase-biase saje, tak masuk paper pun tak rugi kann..rumah aku jauh lagi hebakk dari umah ko kemn..takpela, rezeki masing-masing ye..tak terlintas pun di hati saya nak publish gambar dalam blog ni untuk meraih perhatian @ publisti daripada pihak media. Namapun blog peribadi kan, hanya sekadar tatapan untuk kenang-kenangan..nanti dah pindah, atleast ada juga kenangan yang saya simpan disini. Mungkin kelainan dekorasi kediaman saya pada sentuhan biru, mana tau esok lusa penulis berminat dengan kelainan yang korang tampilkan dalam menghias kediaman korang... =)








Many thanksss to Kosmo!

************

10 yang mengekspresikan diri:

ummiaqeef said...

duduk putrajaya rupenye..same la kite..kite p15.. hehe..apepun, tahniah ye..pandai hias rumah.. ;P

Kemn Azmaili said...

@ummiaqeef,

haah..putrajaya je, duduk kuarters..btw, thanks ye..rumah saya biasa je lah..huhu =)

Princess Cindellyna said...

wah wah!!!syok la dapt masuk paper.. hehe =p

Kemn Azmaili said...

@Farah,

hahahaha..masih lg kejutan budaya sampai sekarangg..hehehe..tq =D

.:Mrs. Engineer:. said...

glamor you...he3

Kemn Azmaili said...

@Yanie,

hihi..xglemer mane pungg..thankss =)

Lizan said...

bestnya umah masuk sokkabar...tahniah2.... cantik jer saya tengok, pandai awak deko-deko....

Kemn Azmaili said...

@Lizan,

tq tq.. =)

mekaseh... =)

F.Nesyita said...

tahniah lagi..boleh frame e2 muka paper n gantung..satu kebanggaan tue..

Adlina Husaini said...

wow!! masuk paper..abaikan je pada komen -ve..jeles kat awak la tu hihi..suka sebab pandai awak decorate..kite pun dok kuarters juga..ala kadar je ikut bajet hehe

*salam dari adlina putrajaya*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...